OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI ĆE TEK U DRUGOM BRAKU DOŽIVETI PRAVU LJUBAV: Tek tada će naučiti ISTINSKI da VOLE
Ljubav, Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

astro

OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI ĆE TEK U DRUGOM BRAKU DOŽIVETI PRAVU LJUBAV: Tek tada će naučiti ISTINSKI da VOLE

Oni će sa istim žarom ući u drugi kao i u prvi odnos.

Objavljeno:

Astrologija može pružiti zanimljive uvide u to kako različiti horoskopski znaci pristupaju ljubavnim vezama, a ovi primeri pokazuju kako svaki znak može da doživi prelepu ljubav, ali tek u drugom braku.

Ovnovi su strastveni

Ovnovi su poznati po strastvenoj prirodi i entuzijazmu u ljubavnim vezama. U drugom braku, Ovan unosi isti nivo uzbuđenja i odlučnosti kao i u prvom. Njihova spontanost i sklonost ka avanturama često iznenađuje njihove partnere, a vole da pokrenu romansu bez napora.

Bikovi će biti stabilniji u drugom braku

Bikovi, pod uticajem Venere, planete ljubavi, donose senzualnost i stabilnost u svoje druge brakove. Njihova sklonost ka uživanju u finijim stvarima u životu, kao i negovanju emocionalnih veza, čini ih majstorima u održavanju romantične iskre.

Horoskop
foto: Battista Agnese / Bridgeman Images / Profimedia

Rak će imati veću emocionalnu podršku

Rakovi su duboko emotivni i brižni partneri. U drugom braku ističu se brigom i pažnjom prema partneru, stvarajući toplu atmosferu punu ljubavi. Njihova emocionalna podrška i nepokolebljiva privrženost ponovo rasplamsavaju strast u vezama.

Vage će rešiti sukobe

Vage su majstori u održavanju balansa i harmonije u vezama. U drugom braku, briljiraju kroz šarm i sposobnost rešavanja sukoba s ljubaznošću. Njihova sposobnost da stvore romantično okruženje ponovo pali iskru u ljubavnim vezama.

Ribe imaju novu šansu

Ribe su sanjari i idealisti, često unoseći osećaj magije i čuda u svoje veze. U drugom braku, ponovno rasplamsavaju romantične plamenove kroz svoju duboku emocionalnu vezu i kreativnu maštovitost. Njihova empatija i razumevanje čine ih majstorima u održavanju romantičnih odnosa.

Bonus video:

01:59

DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV)

(Espreso/Srećna republika/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.